Home Blogg 18 åring Malmö Latin

18 åring Malmö Latin

0

Två lärare har blivit mördade av en 18 åring på skolan Malmö Latin. Händelsen har bidragit till att 18 åringen fått livstid i fängelse. Därmed blir det en historisk dom eftersom det tidigare bara varit äldre människor som fått livstid. Dessutom ska 18 åringen betala hela en miljon kronor i skadestånd till de som är efterlevande.

18 åring Malmö Latin Flashback

Oavsett vilken riksmedia som rapporterat om händelsen finns också mycket information på Flashback. Där finns olika berättelser och spekulationer om 18 åringen. Trots att det finns mycket information framkommer att 18 åringen haft ett stort intresse för våldsdåd. Förutom skolskjutningar har det också massakrer varit en inspirationskälla.

Händelserna där de två kvinnliga lärarna blev mördade var brutala. 18 åringen hade använt en hammare, två knivar och en yxa. Den första läraren som blev attackerad fick ett så pass livshotande slag att hon avled strax efter attacken. Den andra läraren såg händelsen och flydde i chock. 18 åringen kom ikapp henne varpå hon också blev brutalt mördad.

Inte psykiskt sjuk

Efter att Rättsmedicinalverket undersökt 18 åringen kunde de konstatera att det inte föreligger några anledningar att skicka personen vidare till psykisk vård. 18 åringen har varit medveten om händelserna och säger att han känt sig missanpassad. Dessutom har personen erkänt att han mördat de båda lärarna.