Home Blogg Ellinor och Filip bonde söker fru flashback

Ellinor och Filip bonde söker fru flashback

0

Vi känner alla till realityserien Bonde söker fru. I fjorton säsonger har vi följt kärlekstörstande bönder från hela landet i deras sökande efter den perfekta partnern. Fram till 2021 är det fem par som bildat familj och skaffat barn. Det antalet belyser hur svårt det kan vara att hitta rätt trots att bägge verkligen är inställda och vill.

Ellinor och Filip bonde söker fru flashback

Lina och Filip visade sig inte fungera trots sina starka känslorna under serien valde de snabbt att gå skilda vägar. Däremot fann Filip och Ellinor varandra efter säsongens avslut. Filip kontaktade nämligen Ellinor efter uppbrottet med Lina och Ellinor tackade ja till att se om deras känslor kunde bli något bestående.

Vad hände sen med Ellinor och Filip bonde söker fru

Ellinor flyttade ut till Filip och under 1 år hade de en stormande romans. Sedan tog det abrupt slut. Trots att många har frågat Ellinor om uppbrottet, vägrar hon att svara. Utav respekt för Filip. Men på sitt Instagram konto berättar hon om hur hon mår. Dessa ord kan få våra tankar till slutsatsen att Filip kanske inte var så snäll och omtänksam. När Ellinor väljer att vända och gå ”från det bästa året i sitt liv”, så har hon säkert goda anledningar att göra så.