HomeBloggIdrottsstjärna åtalas för grovt rattfylleri Flashback

Idrottsstjärna åtalas för grovt rattfylleri Flashback

Datum:

Akustikpaneler – Förbättra ljudet i ditt hem

Akustikpaneler är ett effektivt sätt att förbättra ljudet i...

Webbkryss & korsord – Se alla svaren!

creutz karl webbkryss arvedel korsord lägesbestämning korsord smyckad entre korsord ideligen korsord kan man...

Nyfiken på tennis? – Här är allt du behöver veta

Tennis är en fantastisk sport som passar perfekt till...

De bästa anfallarna i fotboll – hur de håller sig på topp

Att vara en av de bästa anfallarna i fotboll...

Vem är Christian Bauer?

Det har varit mycket snack om Christian Bauer den...

Det är Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck som åkte fast för rattfylleri och som har blivit uppmärksammat i riksmedia. Dessutom har det förekommit många diskussioner om idrottsstjärna åtalas för grovt rattfylleri Flashback trådarna har varit intensiva och många.

Idrottsstjärna åtalas för grovt rattfylleri Flashback

Det var en tidig söndagsmorgon som polisen hittade polisen Antonio Lindbäck full. Upptäckten kom när polisen såg honom vingla till med bilen varpå han blev stoppad. Trots att han var full var det inte första gången har körde berusad. Han har vid ett tillfälle tidigare åkt fast för rattfylleri. Anledningen är att han vid tidig ålder blivit superkänd och därefter inte klarat av att uppfylla sina egna förväntningar.

Vill avsluta karriären

Både föräldrarna och laget Masarna var stolta över sin Speedwaystjärna Antonio Lindbäck. Han hade gjort supersuccé och blivit yngst att ställa upp i Grand Prix. Trots att Antonio bara är 22 år funderar han nu på att avsluta karriären. Pappan Ola Lindbäck berättar att sonen Antonio haft höga krav på sig själv.

Det har skapat en press som bidragit till försämrade resultat. I Elitserien i Polen har det gått trögt och Antonio har bara fått vara med i hälften av matcherna. Dessutom ligger han numer i botten i Grand Prix. Pappan säger att Antonio älskar Speedway men hälsan kommer först.