HomeBloggKvinna skjuten Malmö

Kvinna skjuten Malmö

Datum:

Akustikpaneler – Förbättra ljudet i ditt hem

Akustikpaneler är ett effektivt sätt att förbättra ljudet i...

Webbkryss & korsord – Se alla svaren!

creutz karl webbkryss arvedel korsord lägesbestämning korsord smyckad entre korsord ideligen korsord kan man...

Nyfiken på tennis? – Här är allt du behöver veta

Tennis är en fantastisk sport som passar perfekt till...

De bästa anfallarna i fotboll – hur de håller sig på topp

Att vara en av de bästa anfallarna i fotboll...

Vem är Christian Bauer?

Det har varit mycket snack om Christian Bauer den...

Den 19 augusti i år, på Emporia köpcentrum i Malmö, skedde en regelrätt avrättning. Det var en 31-årig man, känd från kriminella kretsar, som var måltavlan. Vidare blev en förbipasserande kvinna svårt skadad i förlupna kulor. Hon dog senare på sjukhuset av sina skador. En 15-årig pojke blev häktad misstänkt för mord.

Kvinna skjuten Malmö Flashback

På Flashback kan man läsa en noga specificerad redogörelse för den man som var måltavlan i dådet. Här tar de även upp hans kriminella kopplingar, vilka genomsyrade hela hans liv. Offret misstänks för flertalet bombdåd och tros även ligga bakom en del dödsskjutningar i Malmö. Enligt polisen hade han ”Ett stort våldskapital”.

Gärningsmannen

Den misstänkte gärningsmannen är 15 år gammal. Eftersom han är så ung, kommer uppgifter att vara svåra att få fram. Det vi vet är att han kommer från Göteborg och inte är känd av polisen i Malmö. Däremot vet polisen att han precis rymt från ett LVM hem. Så slutsatsen blir att han på något sätt varit inblandad i något som han borde låtit bli.

Den 39-åriga kvinnan som också blev offer för avrättningen kom troligen från Danmark och var besökande turist. En tragedi på många sätt, för både kvinnan och pojken.