Home Blogg Olof K Gustafsson Flashback

Olof K Gustafsson Flashback

0

Du känner säkert igen namnet, Olof K Gustafsson. Han har gjort sig känd som en förmögen entreprenör. Anledningen till varför han har fått så mycket uppmärksamhet i media är på grund av ingen mindre än knarkbaronen Pablo Escobar.

VD för Escobar Inc

Ja, det kanske låter otroligt. Men Olof K Gustafsson har faktiskt varit VD för bolaget Escobar Inc sedan det blev registrerat 2015. Det är alltså företaget som grundades av honom själv tillsammans med Pablo Escobars bror, Roberto de Jess Escobar. Företaget är registrerat i Puerto Rico och säljer bland annat olika produkter, så som smarttelefoner exempelvis.

Olof K Gustafsson har sagt att han redan som liten drömde om att bli miljonär. Och som bara 17 år gammal hade han startat hela fyra företag inom allt från försäljning av serietidningar till en webbyrå som sålde hemsidor.

Flashback Olof K Gustafsson

Givetvis finns det en Olof K Gustafsson Flashback tråd om du vill läsa mer om denna mytomspunna person. På forumet diskuterar medlemmarna bland annat om allt sensationellt som Olof K Gustafsson påstår, verkligen stämmer.

Bland annat spekulerar de kring om han verkligen är så förmögen och framgångsrik som han säger. Många på forumet tror att Olof K Gustafsson mest är en skicklig mytoman.