Home Blogg Vem är Christian Bauer?

Vem är Christian Bauer?

0
Vem är Christian Bauer?

Det har varit mycket snack om Christian Bauer den senaste tiden. Han fick bland annat flera löpsedlar i samband med att hans kärleksrelation med Pernilla Wahlgren blev allmänt känd förra året.

Mannen med det speciella efternamnet känner många även igen från hans olika jobb som modell.

I den här artikeln kan du läsa mer om honom!

Snabbfakta

Fullständiga namn: Carl Peter Christian Bauer
Ålder:Han är 56 år, född 1966
Bor i:Stockholm
Jobb:Inom säljbranschen

Familj

Christian Bauer har barn sedan tidigare, två döttrar som är 31 och 17 år gamla. Han har även barnbarn. Pernilla och Christian har inga gemensamma barn. Christian verkar vara en riktig familjeman då han i flera sammanhang gärna nämner kärleken han känner för sina barn och Pernilla. Det verkar dock inte som att paret har några planer på att skaffa gemensamma barn.

Christian Bauer LEWA of Sweden

Precis som många andra så arbetar Christian med olika saker. Det händer att han gör extra jobb som modell och även leder olika träningspass. Som modell har du säkert sett honom i reklamer för bland annat arbetskläder inom byggbranschen och för sjukvårdsbranschen. Hans huvudsakliga arbete är dock som Sales Marketing Manager på LEWA of Sweden. LEWA är ett företag som har tagit fram naturliga kosttillskott som påminner om snus eller nikotinpåsar i formen.

Fakta du kanske inte visste om Christian

  • Han har faktiskt tatuerat in datumet när han och Pernilla sa ”Jag älskar dig” till varandra första gången. Det var en överraskning och Pernilla visste inget om det i förväg.
  • Christian är språkkunnig. Förutom svenska och engelska talar han även tyska och en del norska.
  • Han är 181 centimeter lång och har storlek 43 i skor.
  • Pernilla och Christian fick kontakt med varandra via en gemensam vän som presenterade honom som en ”superkille”!
  • Han håller på fotbollslaget Djurgården.

Christian Bauer Stockholm

Som vi nämnde innan så bor Christian som sagt i Stockholm, närmare bestämt i Åkersberga. Nu för tiden spenderar han dock mycket av sin tid hemma hos Pernilla, även om paret ännu inte officiellt är sambos. Det kanske dock blir ändring på den punkten framöver, då Pernilla nu håller på att bygga ett nytt hus. Dessutom är paret väldigt öppna med sin kärlek och hyllar gärna varandra och deras kärlek på sociala medier.

Christian i Wahlgrens värld

Något som även bidragit till Christians popularitet är att han har medverkat i Pernillas serie Wahlgrens värld. Där fick svenska folket lära känna honom bättre och se vem mannen bakom modellbilderna faktiskt är. Dessutom passade det bra att han har börjat synas i serien när Pernillas dotter, Bianca, valt att lämna den. Det finns en del som undrar varför han är med i serien men svaret är väldigt enkelt. Han är en stor del av hennes liv och serien handlar inte enbart om henne utan även om de personer hon har runtomkring sig. Pernilla själv har skämtat om att det är trevligt att ha en man som inte är blyg med att stå framför en kamera.